Male novine: POSLE GODINU DANA

Elektronski časopis Male novine 29. januara puni godinu dana. Posle prvih, dečjih bolesti, portal je stabilno rastao, okupljajući sve više saradnika i čitalaca iz celog postjugoslovenskog regiona.

Tokom prvih 365 dana, oko vašeg i našeg malog portala za književnost, politiku i druge stvar koje menjaju svet, okupilo se više od 25.000 redovnih posetilaca.

Na sajtu je objavljeno više od 250 tekstova, za Male novine je u nekoliko navrata pisalo više od 30 autora, a posetioci su ovde u čitanju proveli ukupno 5525 sati.

Sve to vreme naši čitaoci nisu gledali televiziju. Time je naneta solidna šteta naizgled svemoćnom marketingu televizijskih sapunica i rijatili šou programa.

U narednoj godini nezaustavljivo nastavljamo da im otimamo gledaoce. Vođeni idejom da ljubav prema čitanju naših posetilaca proširimo što dalje, pokušaćemo da napredujemo u kvalitetu i raznovrsnosti sadržaja.

Očekuje nas tešnja saradnja sa drugim književnim časopisima i portalima, širenje rubrike Šta čitati u veći poduhvat, zatim još nove proze i poezije, nova kritika, brojne preporuke, film, a tu će naravno i dalje biti priroda i društvo, kao i razne akcije iznenađenja. Nešto što možda i ne očekujete.

Pratite kako rastemo!


Objavile: Male novine | 28. 01. 2011.

Posaljite komentar


9 + = fourteen